Over BakkerElkhuizen

WERKPLEKOPLOSSINGEN

BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van ergonomische oplossingen voor de computer werkplek, die bijdragen aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers.
Begonnen in 1994 als ergonomisch onderzoek- en adviesbureau. Door het toenmalige gebrek aan beschikbare praktische oplossingen voor het inrichten van computerwerkplekken zijn we zelf producten gaan ontwikkelen.
Onze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat we fysiek en mentaal getriggerd worden om meer te bewegen, efficiënter te werken, goede houding aan te nemen en af te wisselen.
Het huidige productassortiment wordt gevormd door een kern van unieke, veelal gepatenteerde, eigen producten aangevuld met de beste producten van andere topmerken.

Bij de ontwikkeling van onze producten en het samenstellen van ons product portfolio gaan we uit van 4 werkplekconcepten: vast, mobiel, flex en thuiswerkplek. We bieden voor elke werkpleksituatie de juiste oplossing en het juiste product. Onze klanten zijn veelal toonaangevend op hun vakgebied en vooruitstrevend in hun werkwijze, personeelsbeleid en strategie.

Logo incl ISO logo

DE MENS STAAT CENTRAAL

De mens staat centraal in onze filosofie. Niet alleen bij de ontwikkeling van onze producten, maar ook bij onze medewerkers en in onze samenwerking met partners, leveranciers en klanten. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door deze langdurige samenwerking met partners en door onze ergonomiekennis, kennis van de markt en productportfolio hebben we een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Onze producten dragen aantoonbaar bij aan de gezondheid, productiviteit en comfort van de gebruiker.

GOLD CERTIFIED MICROSOFT PARTNER

Gold Certified partner is de hoogste accreditatie die Microsoft uitgeeft. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde om oplossingen te bieden voor het Microsoft platform.

Gold Microsoft Partner

FMN

BakkerElkhuizen is zilveren partner van FMN. FMN is dé onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. FMN geeft energie, inspireert en verbindt leden, branches en werelden.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN

Inspireren door te innoveren
Wij hebben een inspirerend effect op partners door onze innovatieve manier van denken en ontwikkelen.

Betrouwbare partner
We zijn een gezond bedrijf en bieden een betrouwbare levering. Klanttevredenheid en milieu staan hoog in het vaandel, we zijn dan ook ISO 9001 en het ISO 14001 gecertificeerd.

Wetenschappelijke onderbouwing
Onze producten zijn door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. Deze onderzoeken leveren high-end producten op die aantoonbaar voor een hogere productiviteit van de gebruiker zorgen.

Conform arbo richtlijnen
Onze producten worden conform internationale- en regionale arbo richtlijnen vervaardigd.

Bezoek de webshop