EPOS lanceert EXPAND 40 speakerphone serie

EPOS, het premium audiomerk, lanceert de EPOS EXPAND 40 series. Een nieuwe bluetooth speakerphone voor op kantoor. Daarmee voldoet het bedrijf aan de groeiende behoeften van werknemers om hybride te werken. De plug-and-play Bluetooth® speakerphone is speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. De EXPAND 40 serie neemt veel voorkomende frustraties rond vergaderingen weg, zoals een ingewikkelde opstelling of losgekoppelde audio. Met de EXPAND 40 serie wordt elk teamlid gehoord, ongeacht de locatie.

Beheers de akoestiek van de vergaderruimte
De akoestische omstandigheden in vergaderruimten kunnen uiteenlopen. Daarom is een oplossing die achtergrondgeluiden en echo's wegfiltert essentieel voor een soepele samenwerking. De EXPAND 40 isoleert individuele stemmen in het gesprek met straalvormende (beamforming) microfoons, zodat er een voortreffelijk geluid voor iedereen ontstaat, of ze nu deelnemen op kantoor of op afstand.
Vereenvoudigde samenwerking

Nu er meer meetings op afstand of in een hybride omgeving plaatsvinden, is het belangrijk om de persoonlijke energie weer te geven die vaak verloren gaat bij online contact. Dankzij duplex performance kunnen teams levendige discussies voeren waarbij deelnemers tegelijkertijd kunnen spreken zonder te worden onderbroken. Zo worden online vergaderingen en brainstormsessies nieuw leven ingeblazen.

Connect & Go
Met de EXPAND 40 serie kunnen gebruikers gemakkelijk en snel aansluiten bij vergaderingen met behulp van een USB-C kabel of een Bluetooth® dongle. Met EPOS’ Software Solutions kunnen IT-managers snel en eenvoudig de voorkeuren instellen en het apparaat updaten naar de nieuwste firmware. Dat kunnen ze makkelijk op afstand doen, zodat tijd vrij blijft voor andere taken.

Theis Mørk, VP Product Management bij EPOS: “De lancering van de EXPAND 40 serie is de natuurlijke volgende stap voor EPOS. Aan de ene kant blijven we voldoen aan de behoeften van een continu veranderende werkomgeving en aan de andere kant ligt onze focus scherp op het wegnemen van hindernissen voor zinvolle online samenwerking, zodat we het plezier in de dagelijkse werkomgevingen kunnen terugbrengen."

Voortbouwend op het sterke fundament van de speakerphones uit de EXPAND lijn is de EXPAND 40 serie binnenkort verkrijgbaar in drie uitvoeringen: UC-geoptimaliseerd (met of zonder Bluetooth® USB-dongle) of Microsoft Teams-gecertificeerd met Bluetooth® USB-dongle.