Uitbreiding Jabra Evolve2 serie

Werk slimmer met de nieuwe Jabra Evolve2 30 headset
Van open kantoor tot open wonen, de Jabra Evolve2 30 opent deuren voor meer comfort, vlekkeloze samenwerking en onmiddellijke concentratie, waar u ook bent en hoe u ook werkt.

Met de Jabra Evolve2 30 telt elk gesprek
Wie flexibel werkt, moet ervan op aankunnen dat elk gesprek kristalhelder is, waar u ook bent. Het geavanceerde audiosysteem met 2 microfoons legt uw stem vast en maakt tegelijk een analyse van het omgevingsgeluid en reduceert het. Daarmee voldoet het aan de vereisten van Microsoft Open Office. Perfect om uw stem te laten horen en er zeker van te zijn dat zelfs de geringste nuances niet verloren gaan.

Zelfs het geringste detail horen is nog nooit zo makkelijk geweest
Als elke seconde telt, is optimale geluidskwaliteit cruciaal. Met de 28mm speakers en een geavanceerde digitale chipset levert de Jabra Evolve2 30 uitzonderlijke geluidskwaliteit. Of u nu een belangrijk gesprek voert of naar muziek luistert terwijl u werkt, u kunt dus genieten van een geweldig geluid dat is ontworpen voor het nieuwe werken.Gemaakt voor UC-platforms
Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar de Jabra Evolve2 30 werkt op alle belangrijke UC-platforms (Unified Communications) voor een echt vlekkeloze samenwerking. Als Microsoft Teams uw UC-platform is, is er een Teams-gecertificeerde variant voor u, perfect afgestemd en verbeterd voor een optimale gebruiksbeleving.

Overal makkelijk bereikbare concentratie, dat is de nieuwe standaard
Heeft u ook zo'n behoefte aan rust en stilte om u heen? De Jabra Evolve2 30 kan u in een oogwenk draagbare concentratie bieden, met geluidsisolerende traagschuim oorkussens en een baanbrekend gekanteld ontwerp van de oorschelp. Met deze lichte headset in uw tas kunt u binnen enkele seconden uzelf weer horen denken.

Minder onderbrekingen, op elke werkplek
De Jabra Evolve2 30 weet zelf wanneer u rust en stilte nodig hebt. Het ingebouwde in-gespreklampje gaat automatisch aan als u in gesprek bent en u kunt het ook handmatig aanzetten om duidelijk te maken dat u niet gestoord wilt worden.

Uitpakken. Inpluggen. Gaan.
Tegenwoordig moet je overal meteen kunnen samenwerken. De Jabra Evolve2 30 is plug & play en verkrijgbaar in een USB-A- én een USB-C-variant, dus u kunt hem uitpakken en direct aan de slag gaan. Zo simpel is het. Ja, echt.

De Jabra Evolve2 30 is verkrijgbaar in het zwart in een mono en stereo variant.