Lifestyle Poly Blackwire 725 1920x1280

Poly

Poly (voorheen Plantronics en Polycom) combineert legendarische audio-expertise en krachtige video- en conferencingmogelijkheden om de afleidingen, complexiteit en afstand te overwinnen die communicatie op en buiten de werkplek uitdagend maken.

Poly gelooft in oplossingen die het leven makkelijker maken, zo werken onze producten samen met elkaar, maar ook met de producten van onze partners. Je kunt geen lawaai en afleiding gebruiken in zakelijke gesprekken en vergaderingen. De communicatiemiddelen moeten naadloos op elkaar aangesloten zijn. Het brede productportfolio van Poly is eenvoudig te combineren en alle Poly-apparaten zijn compatibel. U ervaart direct het grootste gebruiksgemak. En dat vertaalt zich direct in een verlaging van uw totale kosten. Wij nodigen u graag uit om meer te ontdekken over de Poly oplossingen!

Ontdek de producten van POLY

Lifestyle Poly Voyager Focus 2 750x500

HEADSETS

Focus op je werk, niet op geluiden

Werk is niet langer een plek om naar toe te gaan. Het gaat erom wat je doet en hoe je het doet. Daarvoor ben je afhankelijk van duidelijke communicatie.

Poly headsets hebben een ongelooflijke helderheid, waarmee u kunt horen en gehoord kunt worden, terwijl afleiding wordt uitgesloten.

Bekijk headsets

SPEAKERPHONES

Succesvolle besprekingen

Tijdens een meeting kan het voorkomen dat je niet altijd in dezelfde kamer zit, maar door de audio oplossingen van Poly voelt dat wel zo. Geavanceerde audiotechnologie zorgt ervoor dat iedereen elkaar kan horen, waardoor de productiviteit verbetert.

Geen enkel woord of kans wordt gemist.

Bekijk speakerphones
Lifestyle Poly Sync   Woman Outdoors 750x500
Lifestyle Poly Studio Medium Room 750x500

VIDEO OPLOSSINGEN

Grote ideeën, kleine ruimtes

Wekelijkse vergaderingen of brainstormsessies, de vergaderzalen zijn de plekken waar het vandaag de dag gebeurt.

Poly heeft een reeks video oplossingen gebouwd om samenwerking in kleinere ruimtes te stimuleren. Van videobars tot all-in-one oplossingen: werk samen en ga vooruit met Poly.

Bekijk video oplossingen

Inspiratie en tips

Lees meer

Neem contact op met onze werkplek specialisten

Wilt u meer weten over het brede en complete assortiment van POLY? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen.
Neem contact op met onze specialisten