Werkplekindeling en -ontwerp

Een functionele werkplek die inspireert

Het inrichten van een werkplek houdt veel meer in, dan alleen het optimaal plaatsen van bureaus en stoelen binnen een bepaald aantal vierkante meters. BST zorgt voor de juiste balans tussen functionaliteit, werkcomfort en werkplezier door op een andere manier te kijken naar (hybride) werken, ergonomie, vitaliteit en identiteit van de organisatie. Alle elementen voor een nieuwe werkomgeving stemmen wij op elkaar af in het interieurontwerp.

Werkplekindeling en -ontwerp:
het belang van een doordachte indeling en een goed ontwerp

In de eerste plaats zijn werkplekken er om uw medewerkers te faciliteren hun werk zo goed, comfortabel en vitaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Maar de sfeer die een werkplek uitstraalt, bepaalt in grote mate de beleving van uw medewerkers.
Wij geloven dat een motiverende, moderne en innovatieve werkplek een plek is waar mensen elkaar ontmoeten, zich geïnspireerd voelen en waar ze het maximale uit zichzelf en de organisatie halen.
Reden temeer om voorafgaand aan een verandering van uw werkplekinrichting eerst kritisch te kijken naar indeling en ontwerp.

Werkplekindeling en -ontwerp

Een boodschap naar uw klanten

Wanneer u op uw werkplek relaties ontvangt, lezen zij uw imago en identiteit af aan uw inrichting.
Uw inrichting zegt namelijk veel over de werkwijze en werkprocessen van de organisatie.
Samen met u komen wij tot een interieurontwerp dat volledig past bij uw identiteit. Zo krijgen relaties, sollicitanten, leveranciers en andere bezoekers een beeld van de professionaliteit, sfeer en werkmentaliteit van uw bedrijf en draagt uw inrichting concreet bij aan het imago van uw organisatie.

Bestaand of nieuw kantoor

Het is vanzelfsprekend om de indeling en het ontwerp onder de loep te nemen als u een nieuwe ruimte gaat inrichten. Maar doe dit vooral ook bij het herinrichten van bestaande ruimtes. Niets werkt zo demotiverend als een verandering die niet leidt tot verbetering. Wanneer blijkt dat bepaalde keuzes niet leiden tot het gewenste werkcomfort of de gewenste uitstraling kost dat niet alleen geld, maar beïnvloedt het ook de motivatie en de sfeer op de werkplek.
BST werkt gefaseerd en helpt u stap voor stap met het visualiseren van het eindresultaat.
Van gedetailleerde indelingstekeningen tot moodboards en 3D visualisaties. Wij zorgen ervoor dat u vooraf precies weet hoe het eindresultaat eruit gaat zien en hoe dit gaat aanvoelen. Zodat u de zekerheid hebt dat uw investeringen daadwerkelijk leiden tot de gewenste verbetering.

Werkplekindeling en -ontwerp

Alles onder één dak

BST is (merk)onafhankelijk en zal u dus objectief en breed adviseren over de inrichting van uw kantoor. Daarbij zien wij uw kantoor als één geheel, waarbij ergonomisch meubilair, hulpmiddelen voor vitaal werken, akoestiek en de juiste verlichting deel uitmaken van dit geheel.
Zo kunt u een vrije keuze maken die past bij uw budget en doelstellingen. Vervolgens zien wij toe op een correcte en tijdige levering, montage en installatie. En dat alles via één aanspreekpunt.

Zowel werkplek als werkomgeving

Wij toetsen uw behoeftes aan ergonomisch gewenste basisprincipes en aan de geldende ARBO-normen. Ook denken wij mee over innovatieve oplossingen, zoals zit-sta bureaus, bureaustoelen, ergonomische hulpmiddelen, pauzesoftware en accessoires. Bovendien is niet alleen de werkplek zelf, maar ook de omgeving waarin wordt gewerkt (denk aan akoestiek en verlichting) een belangrijk punt van aandacht in ons totaaladvies.

Informeer naar de mogelijkheden voor werkplekindeling en werkplekontwerp.

Wilt u meer informatie over onze diensten met betrekking tot werkplekinrichting en werkplekontwerp?
Onze interieurarchitecte neemt graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • * Verplicht