BETALEN


Bij BST Group kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via de volgende betaalmethoden:

IDEAL


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met uw internetbankier programma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u al gewend bent.

iDeal

CREDITCARD


Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. Creditcardaankopen verlopen via de payment service provider MultiSafepay, één van grootste betaalplatformen van Europa. Wij kunnen op geen enkele manier uw creditcardnummer inzien tijdens het proces.

Credit Card

BANKOVERSCHRIJVING


BST Group geeft de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht u liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dient u wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van uw bank. In het bestelproces kiest u dan voor de betaalmethode “Via Bankoverschrijving”.

Vervolgens kunt u het orderbedrag overmaken op IBAN: NL78ABNA0520058933  / BIC: ABNANL2A t.n.v. BST Group te Terheijden. Vermeld in de omschrijving het bestelnummer (deze vindt u terug op de factuur in uw bevestigingsmail).

Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

Overboeking