Klantenportaal

Werken uw collega’s voor een deel op kantoor en voor een deel thuis?
BST Group kan u ondersteunen bij het inrichten van uw (thuis)werkplek. Wij bieden bedrijven de unieke mogelijkheid om in een eigen, veilige bestelomgeving een door u geselecteerd aanbod kantoormeubilair, headsets en (ergonomische) producten te laten zien. Hierin kunnen uw collega’s via een door u vastgesteld budget of via vouchercodes zelf bestellen.

Hoe wij werken

Tijdens een kennismakingsgesprek (fysiek of online) gaan we al uw wensen bespreken en vertellen wij u alles over het klantportaal dat we voor u kunnen ontwikkelen. Welke producten wilt u aan uw collega’s gaan aanbieden? Is er een vooraf vastgesteld budget wat de medewerkers mogen besteden?

Voorstel

Voorstel maken

Wanneer het gesprek heeft plaats gevonden en wij precies weten waaraan uw klantportaal moet voldoen, ontvangt u van ons een op maat gemaakt voorstel m.b.t. de producten die u nodig heeft om de werkplek zo efficiënt mogelijk in te richten. Ook maken we een eerste opzet van de bestelomgeving, zodat u een beeld krijgt van hetgeen u kunt verwachten.

Portaal

Klantportaal inrichten

Wanneer u tevreden bent over de bestelomgeving en u heeft uw akkoord gegeven op ons voorstel, dan gaan wij aan de slag met de inrichting van het klantportaal.

Bestellen

Bestellen en bezorgen

Zodra de inrichting van het klantportaal is afgerond, kunnen uw collega’s hun bestellingen gaan plaatsen. Indien er vragen zijn over de bestelling of het aflevermoment, staan onze medewerkers voor u klaar.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden

  • * Verplicht

NEDERLAND
Gagelveld 7a
4844 RG  Terheijden
Tel. 076 593 41 43
E-MAIL
Algemeen [email protected]
Verkoop [email protected]
Administratie [email protected]
BELGIE
Amsterdamstraat 22a
2321 Meer
Tel. 03 664 71 94
E-MAIL
Algemeen [email protected]
Verkoop [email protected]
Administratie [email protected]