Werken uw collega’s voor een deel op kantoor en voor een deel thuis?

BST Group kan u ondersteunen bij het inrichten van uw (thuis)werkplek. Wij bieden bedrijven de unieke mogelijkheid om in een eigen, veilige bestelomgeving een door u geselecteerd aanbod kantoormeubilair, headsets en (ergonomische) producten te laten zien. Hierin kunnen uw collega’s via een door u vastgesteld budget of via vouchercodes zelf bestellen.

Jabra Evolve2 30 UC Black Home Female 2 Small 1000x667 1

Hoe wij werken

WENSEN BESPREKEN

Tijdens een kennismakingsgesprek (fysiek of online) gaan we al uw wensen bespreken en vertellen wij u alles over het klantportaal dat we voor u kunnen ontwikkelen.
Welke producten wilt u aan uw collega’s gaan aanbieden? Is er een vooraf vastgesteld budget wat de medewerkers mogen besteden?

VOORSTEL MAKEN

Wanneer het gesprek heeft plaats gevonden en wij precies weten waaraan uw klantportaal moet voldoen, ontvangt u van ons een op maat gemaakt voorstel m.b.t. de producten die u nodig heeft om de werkplek zo efficiënt mogelijk in te richten.
Ook maken we een eerste opzet van de bestelomgeving, zodat u een beeld krijgt van hetgeen u kunt verwachten.

PORTAAL INRICHTEN

Wanneer u tevreden bent over de bestelomgeving en u heeft uw akkoord gegeven op ons voorstel, dan gaan wij aan de slag met de inrichting van het klantportaal.

BESTELLEN EN BEZORGEN

Zodra de inrichting van het klantportaal is afgerond, kunnen uw collega’s hun bestellingen gaan plaatsen. Indien er vragen zijn over de bestelling of het aflevermoment, staan onze medewerkers voor u klaar.

Informeer naar de mogelijkheden

De voordelen van een op maat gemaakte bestelomgeving

  • het geeft u de zekerheid dat het budget dat u beschikbaar stelt aan (thuis)werkplekken, volledig besteedt wordt aan ergonomische producten
  • iedere medewerker kan individueel zijn/haar werkplek naar eigen wens inrichten
  • mogelijkheid om eigen assortiment te bepalen voor medewerkers en in lijn met de ARBO-voorschriften en company policy
  • iedere medewerker ontvangt een unieke vouchercode met een bepaalde waarde

Ibook Klantenportaal
  • * Verplicht