LOGITECH ZONE WIRED EARBUDS

ontworpen voor zakelijk gebruik
met ingebouwde noise cancelling microfoon
en meerdere verbindingen

Zone Wired Earbuds

HELDER EN VERBONDEN, WAAR U OOK WERKT.

Klink op uw best en zie er goed uit, waar u ook werkt, met Zone Wired Earbuds. Zone Wired Earbuds zijn gecertificeerd voor Microsoft® Teams en compatibel met Teams 4.0 voor een naadloze audio-ervaring wanneer u Teams gebruikt om te chatten, vergaderen, bellen of video vergaderen. Geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon technologie registreert elk woord duidelijk om elke vergadering te verbeteren.

UW STEM, PROFESSIONEEL EN HELDER

Dankzij de gecertificeerde en geavanceerde ruisonderdrukkende microfoontechnologie die elk woord duidelijk opvangt, maken de Zone Wired Earbuds elke vergadering beter. Deze earbuds met ingebouwde microfoon zijn prachtig vormgegeven en hebben links twee beamforming-microfoons die zich uitsluitend op uw stem focussen en ongewenste geluiden uit open werkplekken, cafés en andere drukke omgevingen onderdrukken. Met deze bedrade earbuds speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik, kunt u spreken en duidelijk gehoord worden.

Logitech Zone Wired earbuds: gemaakt voor zakelijk gebruik

EENVOUDIG TE VERBINDEN

Verbind moeiteloos direct met uw telefoon, tablet of computer. Zone Wired Earbuds bieden plug-and-play eenvoud en betrouwbaarheid, of u ze nu aansluit met de 3,5 mm audiostekker, USB-A of USB-C (beide verbindingen meegeleverd).

Logitech Zone Wired Earbuds
Logitech Zone Wired Earbuds

INTUÏTIEVE VERBINDING

Met Zone Wired Earbuds hebt u de controle altijd binnen handbereik. Volume regelen, dempen, gesprekken aannemen/beëindigen/weigeren en muziek afspelen of pauzeren met de intuïtieve, snel bereikbare controller op de knoopvrije draad. LED-indicatoren laten in één oogopslag de status van belangrijke functies zien. De Microsoft Teams®-versie heeft een speciale Teams-knop waarmee u functies in Teams kunt activeren of kies voor de UC-versie die naadloos samenwerkt met populaire UC-platforms.

PERFECTE PASVORM VOOR U

Elk oor is uniek. Zelfs uw prachtige exemplaren zijn niet helemaal identiek. We weten dit doordat we ons al jaren inzetten om het ontwerp van earbuds te verbeteren, waarbij de pasvorm centraal staan. Daarom worden Zone Wired Earbuds geleverd met oorgels in vier maten. Dit betekent dat u de perfecte pasvorm voor elk oor kunt kiezen voor een optimale akoestische performance en geluidsisolatie. Zelfs de lengte van de kabel is aan te passen met een clip boven de Y-verbinding, zodat u hem aan uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

Zone Wired Earbuds_08

GEWELDIG GELUID. GEWELDIGE LOOK.

Waar uw werk u ook brengt, laat vol vertrouwen uw stijl zien. De look van uw
Zone Wired Earbuds tijdens videogesprekken is geweldig, net als de klank ervan in
uw oren. Het professionele design en een subtiel patroon op de metalen zijplaten
stralen een gevoel van nonchalante elegantie uit. Het zijn niet enkel earbuds,
maar ze geven je ook een geweldige look. De magneten op de earbuds houden ze bij
elkaar als ze niet worden gebruikt en het meegeleverde opbergzakje is zo
ontworpen dat de kabels nooit in de knoop raken.

KLAAR VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Zone Wired Earbuds werken naadloos met gangbare beltoepassingen op de meeste platforms en besturingssystemen. Bedrijfscertificeringen zijn onder andere Microsoft Teams, Skype voor Bedrijven, gecertificeerd voor Google Meet™ en Google Voice™, gecertificeerd voor Zoom™ en werkt met andere populaire toepassingen zoals Cisco Webex®, BlueJeans™ en GoToMeeting™.

  • Eenvoudig magnetisch op te bergen

  • Geïntegreerde microfoon

  • Verbinding d.m.v. USB-A, USB-C en 3,5 mm

  • In-line call control

  • Eenvoudige bediening, plug-and-play

  • Aanpassen met Logi Tune

PERSOONLIJK GESPREK MET EEN ADVISEUR