Afbeelding Header

EPOS

EPOS levert hoogwaardige audio-oplossingen welke zijn ontworpen voor de zakelijke markt en gaming. Gebaseerd op baanbrekende audio technologieën, Streeft EPOS ernaar audio-ervaringen te perfectioneren door innovatief ontwerp en prestaties te leveren met al onze audio-oplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. EPOS bouwt voort op meer dan 115 jaar ervaring in audio innovatie. Vandaag de dag zijn we wereldwijd actief met kantoren en partners in meer dan 30 landen.

Onze naam, EPOS is afgeleid van het Latijn en het oude Grieks en wordt gebruikt om epische verhalen, spraak en poëzie te beschrijven. De naam weerspiegelt onze toewijding om oplossingen te creëren die communicatie mogelijk maken vanuit de kracht van audio.

Ontdek de producten van EPOS

Serie 1 Min

IMPACT-serie

Als praten er toe doet

Zorg voor uitstekende klantervaringen met onze serie premium audiotools die zijn ontworpen voor drukke, open kantoorruimtes.

Verhoog uw efficiëntie en betrek uw klanten met rijke, natuurlijke audio, dankzij intelligente microfoons die ruis wegfilteren en spraakverstaanbaarheid verbeteren.

Bekijk serie

ADAPT-serie

Werk op jouw manier

Vraag audio ervaringen die u kunt personaliseren, mogelijk gemaakt door EPOS AI ™ – technologie die zich aanpast aan uw geluidsomgeving en de werkprestaties verbetert.

De ADAPT-lijn is geïnspireerd door jou en je veelzijdige behoeften als drukke professional. Dus of u nu op kantoor bent of onderweg, onze headsets passen bij uw behoeften en de manier waarop u werkt.

Bekijk serie
Serie 2 Min
Serie Expand

EXPAND-serie

Naadloze samenwerking

Breid uw mogelijkheid om samen te werken over werkruimten, locaties en tijdzones uit. Of het nu gaat om grote of kleine huddle rooms, er is altijd een oplossing die voldoet aan uw behoeften.

Gewoon plug-and-play! Ervaar conferentiegesprekken met ongeëvenaarde helderheid.

Bekijk serie

Inspiratie en tips

Lees meer

Neem contact op met onze sales

Krijg de beste oplossing voor uw organisatie en specifieke gebruikscase. Onze experts kunnen u adviseren over producten, compatibiliteit en UC-implementaties.
Neem contact op met onze specialisten