Ons verhaal

Het creëren van de perfecte, ergonomische werkplek. Dat is waar BST zich al meer dan 35 jaar met veel plezier en inzet mee bezig houdt. Een correct ingerichte werkplek en werkomgeving zorgt niet alleen voor optimale productiviteit, maar ook voor creativiteit, energie en betrokkenheid.

Onze klantenkring is zeer divers en varieert van zelfstandige ondernemers, MKB bedrijven tot aan ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, politiediensten en overheidsinstellingen. Met onze specialistische kennis hebben wij de expertise in huis om u volledig te ontzorgen; van kantoormeubilair met ergonomische producten, tot aan headsets, video – en akoestische oplossingen.

Maatpak

Maatpak

Met BST kiest u voor dé kennisspecialist bij uitstek als het gaat om het inrichten van uw persoonlijke (hybride) werkplek.

Voor elke branche of type werknemer is er een geschikte oplossing, die leidt tot het beste resultaat. Juist deze manier van werken biedt u de kracht van een compleet advies. Zodat u zaken vanaf de basis aanpakt en weet dat u de oplossing krijgt die bij u past als een maatwerkpak.

Ontzorgen

In uw samenwerking met BST hoeft u alles maar één keer uit te leggen. U werkt samen met een vast contactpersoon die uw organisatie kent en die altijd klaar staat voor vragen en advies. Die op basis van duidelijke afspraken snel kan schakelen, zodat u geen onnodige tijd hoeft te besteden aan het inkoopproces.

Stockfoto Luisteren
Samenwerking Aspect Ratio 800 450 800x450 1

Onafhankelijk advies

BST Group is van oorsprong een familiebedrijf en sinds 1988 werkzaam als kennispartner voor bedrijven in diverse branches.
Doordat BST merkonafhankelijk is, profiteert u altijd van een objectief advies, dat in de eerste plaats is gebaseerd op de juiste oplossing voor u.