GEMEENTE BREDA

Gemeente Breda is een grote stad in het westelijkde deel van Noord-Brabant. Breda heeft meer dan 180.000 inwoners en behoort daarmee tot de top tien van grootste gemeentes van Nederland. De stad staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad. Van oudsher is Breda een erg Oranje gezinde stad en de Prins van Oranje-Nassau was vroeger ook Heer van Breda. De stad is halverwege de 12e eeuw ontstaan en ongeveer 100 jaar later kreeg Breda stadsrechten. De stad is in de eeuwen daarna tot de huidige grootte gegroeid. Het stadhuis op de Grote Markt dateert uit de 13e eeuw. In 1534 werd het pand door brand verwoest en herbouwd. In het stadhuis zijn onder andere trouwerijen, officiële ontvangsten en het is de vergaderplek van de gemeenteraad. Op het stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan werken ongeveer 1.200 mensen.

Gemeente Breda

SITUATIESCHETS BIJ GEMEENTE BREDA

Op het servicepunt binnen de gemeente Breda komen alle telefoontjes binnen met betrekking tot vragen over vergunningen, afvalverwerking, etc.
Het servicepunt is ooit begonnen met 8 personen. Er werd gewerkt met draadgebonden headsets. Doordat er het één en ander werd gecentraliseerd kwamen er meer mensen op de werkvloer bij. Aangezien er rond de 40 medewerkers continu zaten te telefoneren en het lawaai op de afdeling te groot werd, ontstond de behoefte naar een headset waarbij het omgevingsgeluid van de gebruiker wordt gereduceerd. Tevens moest de headset een goede richtinggevoelige microfoon hebben, zodat de klant alleen de medewerker zou horen en niet het geluid om de medewerker heen. Ook moest de headset makkelijk in gebruik zijn en moesten losse onderdelen uit hygiënisch oogpunt makkelijk te vervangen zijn.

OPLOSSING

BST Group heeft een draadgebonden USB headset van Plantronics geadviseerd welke is voorzien van Active Noise Cancelling en een richtinggevoelige microfoon in combinatie met een interface. De USB headset is een headset die alléén geschikt is voor bellen via de pc, maar door middel van de interface kan de headset ook worden aangesloten op een vast bureautoestel. Hierdoor kan je dus optimaal gebruik maken van de perfecte Active Noise Cancelling die deze headset heeft.

WAT IS ACTIVE NOISE CANCELLING?
ANC zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid van de ruimte waarin u zich bevindt voor u minder hoorbaar zal zijn. Door middel van software wordt er in de headset antigeluid gegenereerd.

KEUZE VOOR BST GROUP

BST Group zit in de buurt, waardoor ze bij spoed ook zelf de producten willen komen brengen.
BST Group heeft een grote, eigen voorraad, waardoor ze zeer snel kunnen leveren.
BST Group geeft een mogelijkheid tot proefplaatsing.
BST Group heeft veel kennis in huis met betrekking tot headsets en andere werkplekaanpassingen.
BST Group denkt in oplossingen en niet alleen in productverkoop.
BST Group is géén dozenschuiver. In de weken nadat de producten zijn geleverd, wordt er nog regelmatig contact opgenomen door BST.

CONCLUSIE VAN GEMEENTE BREDA

Wij zijn zeer tevreden over de oplossing en de producten die BST Group heeft aangedragen.
De headsets bevallen prima en het draagcomfort en de geluidskwaliteit zijn perfect.
De samenwerking met BST Group hebben wij als zeer prettig ervaren, alsmede de after sales.
Dit is allemaal prima geregeld.