HEADSETS VOOR OP KANTOOR

Op kantoor is er vaak veel lawaai. Met een headset kun je in die omstandigheden toch nog rustig op je computer werken en met je pc of smartphone bellen. Wat zijn de beste draadloze headsets voor op kantoor? vraag het onze professionals.

We gebruiken onze computer meer en meer als universeel communicatieapparaat, zowel thuis als professioneel. Om te chatten, te gamen en te telefoneren via een computer is een headset onmisbaar. De keuze is enorm, van eenvoudige koptelefoon met microfoon, tot draadloze ‘multipoint’-headset die tegelijk kan worden gebruikt met pc, smartphone en eventueel zelfs vaste telefoon.

De voordelen liggen voor de hand. Je verstaat je gesprekspartner beter en zelf ben je ook beter verstaanbaar. Je handen blijven vrij om je computer te bedienen of om iets te noteren. En met een draadloze headset kun je je werkplek verlaten om iets te halen of gewoon rond te lopen tijdens het gesprek. Ten slotte komt de headset ook van pas als je een multimediabestand zoals een video wil bekijken zonder anderen te storen.

Naar de webshop