GOEDE DOELEN

Logo Kindertelefoon

Goede doelen: Een mooi doel als Dance4Life moet als organisatie zuinig omgaan met haar middelen. Het terugdringen van hiv infecties, ongewenste zwangerschappen en seksueel geweld onder jongeren is namelijk waar de organisatie mee bezig hoort te zijn.
Vandaar dat BST Group en Jabra, aan de medewerkers van Dance4Life een aantal Jabra speakerphones en headsets heeft gedoneerd. Hierdoor kunnen al die fantastische mensen van Dance4Life de telefoontjes nog efficiënter afhandelen!

De Kindertelefoon

Goede doelen:De Kindertelefoon is dé plek in Nederland waar kinderen elke dag gratis vertrouwelijke gesprekken kunnen voeren over onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen bespreken met mensen in hun omgeving. Kinderen ervaren dat er naar hen geluisterd wordt en dat zij serieus genomen worden, zodat zij leren vertrouwen op zichzelf en kunnen uitgroeien tot actieve burgers in de maatschappij. Het doel is om het zelf-oplossend vermogen van kinderen te vergroten. BST Group heeft in samenwerking met Jabra diverse Jabra headsets gedoneerd, zodat de medewerkers van de Kindertelefoon zich nog beter kunnen concentreren op de telefoongesprekken met de kinderen.

De Kindertelefoon bedankt BST Group en Jabra voor haar donatie.

Aap

Dierenwelzijn staat nog altijd sterk onder druk. Veel exotische dieren leiden geen dierwaardig leven en menselijk handelen (denk aan illegale handel, particulier bezit, exploitatie in entertainment of onderzoek) is daar vaak de oorzaak van. Stichting AAP verbetert op een duurzame manier het welzijn van apen en andere zoogdieren. De dieren die bij Stichting AAP binnenkomen zijn vaak verwaarloosd, zowel qua verzorging als sociale omgeving. Bij Stichitng AAP krijgen zij de professionele zorg die zij nodig hebben, zodat ze weer ‘dier’ kunnen zijn.
Stichting AAP vindt dat we een verantwoord gebruiker moeten zijn van de aarde. Daarom heeft BST Group in samenwerking met één van haar goede relaties 64 verouderde maar zeker nog bruikbare bureautoestellen opnieuw bij Stichting AAP kunnen inzetten. Kijk hier voor ons social bericht.