Poly introduceert speakerphones met professionele audiokwaliteit voor thuis

Poly (voorheen Plantronics) introduceert de Poly Sync-familie, een nieuwe lijn slimme USB- en bluetooth speakerphones, op Zoomtopia 2020. Deze Poly-devices zijn uitgerust met Poly’s eigen microfoon-technologie die de prater volgt, en niet het geluid.

Poly Sync-familie

De Poly Sync-familie
De Poly Sync 20, Poly Sync 40 en Poly Sync 60 zijn ontworpen om overal mee naartoe te nemen, nu werken vanuit meerdere locaties mogelijk moet zijn. Ze zijn thuis te gebruiken, maar ook in een vergaderruimte op kantoor. De USB- en bluetooth-verbindingsmogelijkheden van Poly Sync bieden flexibiliteit. Bovendien detecteren de slimme microfoons heel eenvoudig stemmen in de gehele ruimte voor een heldere audiokwaliteit voor zowel werk als entertainment. Voor een naadloze stemintegratie koppel je Poly Sync aan Siri of je Google-stemassistent en voltooi je nog meer taken op je to-do-lijstje zonder ook maar een vinger uit te steken.

Christine Roberts, senior vice president en general manager of professional headsets and speakerphones bij Poly: “De Poly Sync-familie is een nieuwe generatie slimme speakerphones die ideaal zijn tijdens het werken of muziek luisteren, ongeacht je locatie. De devices zetten een nieuwe standaard voor speakerphones. Dit is niet zomaar een draagbare speaker – deze serie producten is gestroomlijnd, geavanceerd en slim.”

Poly heeft een van de grootste productportfolio’s voor het Zoom-platform, en Poly Sync 20 is een van de eerste speakerphones die Zoom’s Personal USB Speakerphone-certificering heeft gekregen.

Oded Gal, head of product management bij Zoom: “We zijn verheugd Poly Sync 20 te erkennen als een van de eerste speakerphone-devices met een Personal USB Speakerphone-certificering. Poly blijft baanbrekend als het op zijn portfolio van Zoom-gecertificeerde devices aankomt. De toevoeging van Poly Sync 20 biedt grote waarde voor de veranderende beroepsbevolking van vandaag de dag.”

Poly Sync
Poly Sync 20 en Poly Sync 20+
Met best-in-class audio en drie microfoons zijn de Poly Sync 20 en Poly Sync 20+ de ideale draagbare oplossingen voor de hybride werkomgevingen anno 2020. De Sync 20 biedt drie devices in één: een personal speakerphone, draagbare muziekspeaker en smartphoneoplader. Met zijn compacte, gestroomlijnde design en draagtasje is de speakerphone perfect voor onderweg. Geavanceerde digitale signaalverwerkingsalgoritmen zorgen ervoor dat beide kanten van de call duidelijk – tegelijk – te horen zijn. Een programmeerbare knop laat gebruikers hun Sync 20 daarnaast met één druk op de knop personaliseren, met favoriete functies als muziek pauzeren/afspelen of stembediening. De Poly Sync 20+ bevat een BT600-adapter voor probleemloze bluetooth-verbindingsopties.

Poly Sync 40
De Sync 40 is uitgerust met nóg beter geluid dan de Sync 20. De microfoons hebben een groter bereik en de handige oplaadfunctie voor smartphones ondersteunt de hybride werkomgevingen van vandaag de dag. IT of de gebruiker kan ervoor kiezen om twee devices draadloos aan elkaar te koppelen om het bereik aan te passen aan de omvang van een vergaderruimte. Sync 40 is uitgerust met een accu met lange levensduur, met tot twintig uur gesprekstijd. De automatisch bluetooth-unpairing-optie laat gebruikers de bluetooth-devices snel ontkoppelen als hun vergadering is afgelopen.

Poly Sync 60
De Sync 60, de grootste speakerphone uit de Sync-familie, is uitgerust met alle features van de Sync 20 en Sync 40, maar is speciaal ontworpen voor grotere vergaderruimten. Met zes microfoons en slimme led-functies volgt het device automatisch stemmen in een vergaderruimte en past het zich aan om ervoor te zorgen dat de persoon aan de andere kant van de call een goede audio-ervaring heeft. Met zijn twee grote ingebouwde speakers vult de Sync 60 een ruimte eenvoudig met rijke, kristalheldere audio. Verbind een USB-videocamera met het device voor volledige AV-connectiviteit. De Sync-familie biedt oplossingen voor werknemers op elke locatie, maar ondersteunt ook IT-managers. Met de Sync-devices kunnen ze de inzet van personeel overzien en verbeteren, en de devices zijn op afstand te beheren.

Verkrijgbaarheid
Poly Sync 20 is vanaf november 2020 wereldwijd verkrijgbaar
Poly Sync 40 is vanaf januari 2021 wereldwijd verkrijgbaar
Poly Sync 60 is begin 2021 wereldwijd verkrijgbaar