Blijf gefocust terwijl u thuis werkt met de nieuwe draadgebonden Zone-headset

Met de recente toename van het werken op afstand, bouwen meer mensen dan ooit hun werk vanuit huis op om productief te blijven terwijl ze op hun plaats schuilen. We zijn verheugd u nu de nieuw beschikbare Zone Wired-headset te kunnen aanbieden , een bekabelde versie van de bestaande Zone Wireless-headset die ook is gecertificeerd voor Google Meet en Google Voice, naast de Microsoft Teams-certificering.

Gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

“Werken op afstand kan een uitdaging zijn, vooral nu mensen geïmproviseerde kantoren opzetten in gedeelde ruimtes met dierbaren”, zegt Martin Ruddle, directeur Personal Solutions van de Logitech Video Collaboration-divisie. “Met de functies voor ruisonderdrukking en dual-mic-technologie van de Zone Wired-headset kun je comfortabel en zonder afleiding bellen, ongeacht wie er zich in je kantoor, keuken of woonkamer bevindt.”

Zone Wired is ontworpen voor dagelijks gebruik met een siliconen hoofdkussen en oorkussens van traagschuim die voor een comfortabele pasvorm zorgen. Of je nu een luide peuter hebt of een familielid die de saxofoon perfectioneert, Zone Wired zorgt voor heldere audio tijdens videogesprekken of terwijl je naar je eigen muziek luistert dankzij de audiodrivers van 40 mm. Ruisonderdrukkende dubbele microfoontechnologie onderdrukt nauwkeurig afleidende geluiden zoals klikken op het toetsenbord of sprekers in de buurt. Voor momenten waarop je snel moet dempen, heeft de microfoonarm een ​​flip-to-mute-functie die op elk moment onmiddellijke privacy biedt, en LED-indicatoren op de controller geven in één oogopslag bevestiging van deze functie – voor die extra rust Natuurlijk kan uw collega de hond niet horen blaffen.

De nieuwe headset heeft geïntegreerde dempingsknoppen met Zoom, zodat je beelden op het scherm kunt dempen wanneer je je microfoon omdraait om te dempen of dempt via de in-line controller. Zone Wired werkt ook met andere populaire toepassingen voor videogesprekken, zoals Cisco Jabber ™, BlueJeans en GoToMeeting.

Bovendien zijn Zone Wired-headsets gecertificeerd voor Microsoft Teams, waardoor de microfoon ervoor zorgt dat externe gesprekken niet worden afgeluisterd tijdens uw oproep – ongeacht wie wanhopig uw aandacht probeert te trekken. Bovendien bevat de Microsoft Teams-versie van Zone Wired een Teams-knop op de in-line controller, waardoor het gemakkelijk is om met een enkele klik een Microsoft Teams-vergadering te starten of een Teams-oproep aan te nemen en te beantwoorden.