‘WAT?’ IS DUURSTE VRAAG TER WERELD!
Hoe dat komt? Dat leggen we u graag uit in dit artikel. En vooral ook hoe u die vraag kunt voorkomen.

Bad audio is bad business
Ofwel, slecht geluid is slecht voor de business. En dat beweren we bij BST Group niet zomaar!
Dat bleek uit een onderzoek, uitgevoerd in opdracht van onze partner EPOS (voorheen Sennheiser), leverancier van hoogwaardige audio-oplossingen voor ondernemingen.

Gelukkig hebben BST Group en EPOS samen dé oplossingen, waardoor uw audioproblemen tot het verleden behoren. En daarmee ook onnodige kosten.

5 uur en 18 minuten
Zoveel tijd besteedt uw werknemer dagelijks aan activiteiten rondom geluid en meetings. Realiseert u zich dat eens: méér dan VIJF uur!

Is de audio slecht, dan heeft dat dus grote gevolgen voor uw bedrijf.
Bad audio is bad business
Dure gevolgen van slechte audio

Ongeveer één op de vijf besluitvormers van bedrijven – degenen die aankoopbeslissingen nemen over headsets of audio-oplossingen – meldt dat slechte audio serieus negatieve financiële gevolgen en reputatieschade voor de organisatie heeft veroorzaakt. Deze omvatten:
• ontevreden klanten (geciteerd door 23%)
• het verliezen van een pitch of aanbesteding (19%)
• financieel verlies als gevolg van het onjuist uitvoeren van een taak (18%)
• het verliezen van een belangrijk stuk werk of een deal, wat resulteert in financieel verlies voor het bedrijf (18%)

Of het nu komt door verkeerd begrepen instructies, een slechte verbinding, achtergrondgeluiden of een groot aantal andere factoren, in combinatie met het aantal verloren werktijd: “Wat?” is tegenwoordig het duurste woord in het bedrijfsleven.

De oplossing? De EPOS headsets bij BST Group
Met de EPOS high-end headsets die u bij BST Group in het assortiment vindt, is die dure vraag voor úw onderneming verleden tijd!

Werken waar en wanneer u maar wilt met EPOS headsets
Veel werknemers – en waarschijnlijk ook die van u – schakelen tegenwoordig tussen luidruchtige open kantoren, thuiswerkplekken of andere openbare flexwerkplekken. Ze moeten oproepen beantwoorden in steeds veranderende geluidsomgevingen. Hier leveren EPOS headsets met onder meer EPOS AI ™ een duidelijk voordeel!

De EPOS headsets zorgen waar u zich ook bevindt voor vlekkeloze zakelijke gesprekken. De actieve noise cancelling verhoogt uw concentratie en biedt u geoptimaliseerd geluid. Bovendien bieden ze een strak uiterlijk en comfortabele pasvorm. Ze zijn eigentijdse, ergonomische ontwerpen en ontwikkeld om zowel te dragen tijdens uw werk als onderweg.
Bad audio is bad business
ADAPT headsets audio-oplossingen van EPOS
U heeft keuze uit verschillende modellen ADAPT headsets, al naar gelang uw voorkeur. Zo is er de ADAPT Presence serie, een in-ear headset of de over-ear ADAPT 300 serie. Of zo u wenst een headset met nekband, de ADAPT 400. Stuk voor stuk geavanceerde headsets die doen wat ze beloven.
Helemaal baanbrekend is de laatste headset ADAPT 660 van EPOS:
• met uitstekende gesprekshelderheid mogelijk gemaakt door EPOS AI ™
• ’s werelds eerste UC-gecertificeerde headset met door machine learning verbeterde spraakopname
• met 3 geavanceerde beamforming-microfoons die focussen op uw spraak en omgevingsgeluid verminderen
• uitstekende spraakverstaanbaarheid biedend voor uw luisteraar

De ADAPT 660 headset heeft Adaptive ANC die uw werkomgeving in de gaten houdt en de geluidsreductie hierop aanpast. Zelfs het verminderen van windgeruis buitenshuis! Met een speciale knop die Microsoft Teams op uw pc start, kunt u direct samenwerken. De Alexa-spraakassistent houdt u georganiseerd en maakt tegelijkertijd verbinding met mobiel en pc.

‘Wat? vraag verleden tijd met ADAPT headsets van EPOS
Of u of uw werknemers nu in een open kantoor onderweg werken of tijdens woon-werkverkeer, de ADAPT headsets zorgen voor superieur en efficiënt geluid. De vraag “Wat?” komt nooit meer voor!

Meer informatie?
Heeft u naar aanleiding van deze blog nog vragen? Wilt u meer weten over de EPOS headsets of alle andere audio-oplossingen die BST Group biedt? En welke geschikt zijn voor u? Maakt u dan gebruik van onze handige keuzehulp en neem contact met ons op. We helpen u graag verder.