Telefoontrainingskoffer: U bent verantwoordelijk voor de operationele zaken op een call center of een afdeling klantencontact. U kent als geen ander het belang van goed opgeleide medewerkers. In de ideale situatie zijn uw medewerkers in staat om respectvol, geruststellend én daadkrachtig op te treden bij klantklachten. Ook kennen ze uw organisatiestructuur en kunnen ze klanten met vragen snel doorverwijzen naar de juiste personen of afdelingen. Is telefonische verkoop een belangrijke taak, dan zijn uw medewerkers zo opgeleid dat ze een belangrijke bijdrage leveren aan het rendement van uw organisatie. Om dat te bereiken, moeten ze wel goed getraind zijn. Dit kunt u eenvoudig doen met behulp van onze telefoontrainingskoffer.

telefoontrainingskoffer headset
telefoontrainingskoffer
telefoontrainingskoffer office

Telefoontrainingskoffer is comfortabel, kwalitatief zeer goed én effectief hulpmiddel

Het trainen van telefoongesprekken aan de hand van een rollenspel is erg effectief. Uw medewerker gaat een gesprek aan met een klagende klant, een interessante prospect of een klant die in eerste instantie alleen informatie nodig heeft. Op elke situatie moet uw medewerker effectief kunnen inspringen. Door gesprekken te simuleren, op te nemen en te evalueren, individueel of in groepsverband, kunnen uw medewerkers leren vanuit de praktijksituatie. Onze telefoontrainingskoffer is daarbij een comfortabel, kwalitatief zeer goed én effectief hulpmiddel. Het heeft zich in de praktijk bewezen en verbetert aantoonbaar uw rendement.

De telefoontrainingskoffer van BST Group bevat een telefooncentrale en twee telefoons

De telefoontrainingskoffer van BST Group bevat een telefooncentrale en twee telefoons. Gesprekken worden opgenomen op een memorecorder. U kunt opgenomen gesprekken meteen terugluisteren via een speaker, maar ook downloaden op een laptop via een USB-aansluiting. Vanaf de laptop of via de luidspreker kunt u individuele medewerkers of groepen medewerkers verstaanbaar en interactief trainen. U kunt zo op een snelle en comfortabele manier werken aan de attitude, het kennisniveau en de praktische vaardigheden van uw personeel. U kunt de koffer vrijwel overal aansluiten waar u de beschikking heeft over netstroom. Wij leveren de koffer inclusief een onderhoudscontract en beloven snelle vervanging, mocht het defecten vertonen.