Hybrid working

WAAROM EEN EPOS BLUETOOTH HEADSET JUIST NU GESCHIKT VOOR U IS!

Sinds maart is in veel branches thuis werken in een stroomversnelling gekomen. Hybride werken (balans tussen thuis en op kantoor werken) lijkt de norm te gaan worden. Geldt dat ook voor u? Dan wordt een EPOS ADAPT headset van BST Group uw grootste vriend.

Wat brengt hybride werken met zich mee?
Het omschakelen van een vijfdaagse werkweek op kantoor naar hybride werken vraagt nogal wat van de thuiswerker. Om te beginnen in de hoeveelheid tijd die u werkt met een headset. Dat is vaak veel meer dan op kantoor en veel headsets bieden bij lange na niet genoeg comfort om zorgeloos vele uren per dag te gebruiken.

Ook vraagt thuis werken vaak veel improvisaties en flexibiliteit van u. Hoe bewaart u de balans tussen werk en privé? En hoe blijft u geconcentreerd? De thuiswerkplek is vaak niet optimaal en kent de nodige afleiding. Bijvoorbeeld door spelende kinderen of met andere gezinsleden om de keukentafel, die allemaal op hetzelfde moment zitten te bellen of vergaderen via Teams.
Hybrid working
Het resultaat? Stress en frustratie
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 48% van de thuis werkende werknemers stress ervaart door lawaai in de werkomgeving. Het minder goed kunnen focussen levert veel frustratie op. Maar liefst 69% geeft aan langer door te werken vanwege de slechte geluidskwaliteit. Dat roept om een professionele en kwalitatieve headset.

Wat heeft u nodig om wél op de goede manier te kunnen hybride werken?
Om te beginnen natuurlijk rust tijdens uw werk! De eerste vereiste voor een verhoging van de productiviteit.
De mogelijkheid om u volledig te kunnen concentreren en zo overwerk en extra uren te voorkomen.
Ook fijn is hoog draagcomfort en gebruiksgemak van de headset die u dagelijks veel gebruikt. Én de mogelijkheid om zowel op kantoor, thuis en zelfs privé moeiteloos met dezelfde headset te kunnen werken.

De oplossing? Een bluetooth headset van de EPOS ADAPT-lijn
EPOS (voorheen bekend als Sennheiser Communications) heeft een serie bluetooth headsets die zorgen voor vlekkeloze zakelijke gesprekken in verschillende situaties en locaties, dankzij actieve noise cancelling.

Met een microfoon die de spraak verbetert en achtergrondgeluid elimineert, waardoor u probleemloos communiceert in elke omgeving.

U merkt een significant verbeterde concentratie door uw headset met zowel actieve ruisonderdrukking als superieure audio, om te zorgen dat u gefocust blijft.

Bovendien ervaart u een verhoogd draagcomfort door een comfortabele pasvorm met ergonomische ontwerpen, in een eigentijds en strak design.

En na het werk? Dan geniet u met uw ADAPT headset optimaal van muziek of een mooie film. EPOS biedt u perfecte audio-ervaringen, altijd en overal!
Gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
De EPOS ADAPT-lijn heeft voor elke wens een model
De ADAPT-serie bestaat uit 4 modellen. Te beginnen met de ADAPT 360 headset, met over-ear oorkussens voor draagcomfort. Daarna volgen de ADAPT 460 headset, een lichtgewicht in-ear bluetooth headset met nekband, de ADAPT 560 headset met een boomarm (uitklapbare microfoon). En tot slot het paradepaard van de lijn, de ADAPT 660 headset met Wind Noise Reduction en Artificial Intelligence (AI™). Door Machine Learning gaat hij uw stem herkennen en filtert op den duur nóg beter achtergrondgeluiden uit.

Waarom is de ADAPT-serie zo geschikt voor hybride werken?
De grote voordelen van de EPOS bluetooth headsets zetten we hieronder graag op een rij:

• Ze zijn geoptimaliseerd voor UC en gecertificeerd voor Microsoft Teams. UC staat voor Unified Communications. Dat betekent dat de headset is ontworpen om op meerdere apparaten te werken, daartussen te schakelen en een USB bluetooth adapter voor uw pc of laptop bevat.
• Ze bieden kraakhelder geluid en zijn geoptimaliseerd voor spraak, wat zorgt voor efficiënte calls.
• U kunt zelf kiezen hoe u de headset wilt dragen: over-ear, on-ear en in-ear.
• Alle bluetooth headsets uit de ADAPT range bevatten Active Noice Cancelling, zodat u zich zelfs in drukke werkomgevingen goed kunt concentreren.
• Ze bieden plug&play solutions en zijn aan te sluiten op elke smartphone en laptop (eventueel met de meegeleverde bluetooth dongle).
• Dual connectivity waardoor twee apparaten tegelijkertijd actief verbonden zijn, bijvoorbeeld twee smartphones of laptop en smartphone.
• U neemt de headset gemakkelijk mee in de bijgeleverde case.

Wilt u meer weten over de bluetooth headsets van de EPOS ADAPT series?
Dan staan we bij BST Group graag voor u klaar. Ook geven we u graag informatie over alle andere audio-oplossingen waarmee wij iets voor u kunnen betekenen. Wilt u weten welke oplossingen voor u geschikt zijn? Maakt u dan gebruik van onze handige keuzehulp en neem contact met ons op. We helpen u graag verder.