Jabra Evolve2 75 – de nieuwe norm voor hybride werken

Maak kennis met de Jabra Evolve2 75
Deze headset is speciaal gemaakt om je te helpen verbonden en productief te blijven, van het eerste gesprek op de dag tot de laatste trein naar huis. Wat er ook gebeurt tijdens je dag. Dus of je nu belt vanuit een rumoerige woning, gebruik maakt van hot desking in een gedeelde werkomgeving of je probeert te concentreren in een drukke open kantooromgeving – de Jabra Evolve2 75 is perfect afgestemd op jouw behoeften.

Een doorbraak op het gebied van comfort
Klaar voor een geheel nieuwe norm van comfort? Jabra heeft een revolutionaire nieuwe dual-foam-technologie ontworpen met een ergonomisch oorschelpdesign. Het vernieuwde patroon van het kunstlederen oorkussen biedt verbeterde ventilatie, waardoor de headset comfortabel blijft van het eerste tot het laatste gesprek.

De technici hebben een heleboel tijd gestoken in het onderzoeken van traagschuim met verschillende gewichten, consistenties en dichtheden om de audioprestaties te optimaliseren. En ze hebben tegelijkertijd een enorme doorbraak gerealiseerd wat het comfort betreft.

Door hard schuim aan de buitenkant te combineren met zacht schuim aan de binnenkant van de oorkussen, kunnen de headsets ongekende geluidsisolatie en ultiem draagcomfort bieden voor de hele dag. Je krijgt dus nog betere Active Noise Cancellation (ANC) in een headset die je zo lang kunt dragen als je wilt.

Gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Kristalheldere gesprekken
Omdat rumoerige omgevingen bij hybride werken soms onvermijdelijk zijn, is de Jabra Evolve2 75 voorzien van 8 strategisch geplaatste microfoons en een geavanceerde beam-forming-technologie. Dus ook als de kinderen thuis zijn, de trein vol zit of het een beetje druk is in het kantoor, hoort je gesprekspartner jou en niet je omgeving dankzij de baanbrekende gesprekstechnologie.

De Jabra Evolve2 75 voldoet aan de Open Office-vereisten van Microsoft en is daardoor de ideale keuze voor drukke open werkomgevingen.

Vernieuwd microfoonsysteem
De Evolve-serie heeft al een enorme voorsprong wat betreft toonaangevende gespreksprestaties van professionele kwaliteit, maar de Evolve2 75 is de beste in alle. Met een vernieuwde microfoonarm die 33% korter is dan die van de Evolve 75, levert deze headset de toonaangevende gespreksprestaties waar Jabra headsets bekend om staan.

In de Prestatiemodus, met de microfoonarm omlaag, is de headset specifiek geoptimaliseerd voor uitstekende gesprekskwaliteit in open kantooromgevingen of op andere rumoerige plaatsen en voldoet de headset aan de Open Office-vereisten van Microsoft.
En onderweg in de Discrete modus, waarin de microfoonarm is weggeklapt, is de microfoonarm niet te zien, maar kun je nog steeds vertrouwen op een heldere gesprekskwaliteit.

Met de Jabra Evolve2 75 kun je overal werken