De hele dag comfort. Mis Nooit meer een oproep.
Wanneer u altijd beschikbaar wilt zijn voor oproepen, hebt u een headset nodig die comfortabel genoeg is om de hele dag te dragen. De Jabra Evolve 65e heeft een handig, lichtgewicht ontwerp met nauwsluitende ovale oordopjes. Dit ontwerp biedt maximaal comfort en gebruiksgemak, zodat u de hele dag oproepen kunt beantwoorden en naar muziek kunt luisteren; waar u ook bent, wat u ook doet.

Jabra Evolve 002

PROFESSIONELE UC-GECERTIFICEERDE OORDOPJES. GEOPTIMALISEERD VOOR GEBRUIK BUITEN HET KANTOOR.

De Jabra Evolve 65e is gecertificeerd voor Skype for Business en Unified Communications (UC), dus u kunt het met vertrouwen gebruiken voor al uw belangrijke oproepen. Deze headset biedt een consistent superieure geluidskwaliteit en gesprekskwaliteit, vooral als u zich buiten het kantoor bevindt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over windgeruis of een slechte verbinding. Maak verbinding met uw mobiele apparaat of gebruik de Bluetooth-adapter om verbinding te maken met uw computer.

BLIJF PRODUCTIEF ONDERWEG. DE HELE DAG BATTERIJ.

Blijf productief onderweg, met een batterij die is gebouwd om op grote afstand te werken, zodat het tot maximaal 13 uur opgeladen blijft. Waar u ook moet zijn, wat u ook moet doen, u kunt er zeker van zijn dat uw headset in staat zal zijn om bij te blijven.

PAS GELUIDSINSTELLINGEN AAN MET DE JABRA SOUND + -APP.

De Jabra Sound+ app is de perfecte aanvulling op uw Jabra headset. Pas uw geluid aan met een muziek equalizer, schakel HearThrough in als u zich bewust moet zijn van uw omgeving, en werk de software van uw headset bij om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent en het meeste uit uw headset haalt.

GEWELDIGE MUZIEK WANNEER U HET WILT. ALTIJD CONCENTRATIE WANNEER HET NODIG IS.

Door Jabra ontworpen luidsprekers zorgen ervoor dat uw muziek precies zo klinkt als zou moeten, terwijl een goede in-ear pasvorm passieve ruisonderdrukking oplevert, en achtergrondgeluid wegfiltert om u te helpen concentreren op wat u doet. Een ingebouwd busylight fungeert laat zien wanneer u niet beschikbaar bent, zodat de mensen om u heen weten wanneer u niet gestoord wilt worden.