JABRA, GELUID ONTWIKKELT VOOR U

Bij Jabra begrijpen we welke eisen gesteld worden aan ongeëvenaarde geluidsoplossingen. Wij doen dat door verbeterde ervaringen te bieden. Dit komt tot uiting in producten die voor u ontworpen worden – u krijgt alles wat u nodig heeft voor een onovertroffen ervaring voor gesprekken en muziek.

Jabra Gold Partner

VORM STAAT IN DIENST VAN FUNCTIE

Door uw behoeften te begrijpen, of het nu om het beste geluid voor gesprekken en muziek draait of om geavanceerde functies om concentratie en samenwerking te vergemakkelijken, wij denken aan wat u wilt en hoe u het gebruikt. Onze headphones en kantoor headsets zijn perfecte geluidsoplossingen voor op kantoor, onderweg, op de sportschool of in de buitenlucht – wat u ook nodig heeft, waar u het ook nodig heeft, wij hebben producten van wereldformaat die aan uw eisen voldoen.

In elk Jabra product hebben wij honderden uren onderzoek en minutieus ontwerp gestoken, daarom werken ze slimmer en zijn ze voorzien van meer functies dan andere headphones, headsets en speakerphones op de markt. En daarom zijn wij vaak de eerste die u nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van geluid kunnen bieden.

Met Jabra weet u dat u de beste producten op de markt krijgt. Daarvoor zijn ze ontworpen.

ONE SIZE DOES not FIT ALL

Jabra heeft verschillende headset series. De Evolve serie bevat echter voor iedere zakelijke professional een perfecte headset. Aan de hand van onderstaande werksituaties ziet u welk type headset geschikt is voor uw omgeving.

Kantoormedewerkers Freddy en Cloe

Freddy zit meer dan de helft van zijn tijd achter zijn bureau. Hij heeft langere periodes van concentratie nodig om informatie te absorberen, moeilijke problemen op te lossen en ideeën te ontwikkelen.
De oplossing voor Freddy is de Jabra Evolve 80, de beste headset voor optimale concentratie in een open kantoor.

Cloe’s grootste uitdaging is om productief te blijven als ze niet aan haar bureau zit. Ze pakt haar tijd wanneer het kan en werkt vaak in de ontspanningsruimte of gemeenschappelijke ruimtes.
De oplossing voor Cloe is de Jabra Evolve 75, de beste draadloze headset voor optimale concentratie in een open kantoor.

Hanna en Holly zijn flexibele / externe kantoormedewerkers

Hanna werkt alleen extern. Omdat ze altijd geografisch gescheiden is van haar collega’s, besteedt ze vaak veel tijd aan telefoongesprekken met haar team.
De oplossing voor Hanna is de Jabra Evolve 65, de professionele draadloze headset met dual-connectiviteit om te multi-tasken.

Holly werkt min of meer op afstand en werkt maximaal twee dagen per week vanuit huis. Ze maakt regelmatig gebruik van een externe hubsite om persoonlijk met collega’s samen te werken.
De oplossing voor Holly is de Jabra Speak 710, de professionele draagbare speakerphone met de beste audiokwaliteit.

Ethan en Tony zijn veel onderweg aan het werken

Ethan is zelden lang op één plaats, want hij reist van de ene naar de ander vergaderingen op hoog niveau. Hij heeft wel een vast kantoor, maar daar is hij bijna nooit. De oplossing voor Ethan is de Jabra Evolve 65t, ’s werelds eerste voor Unified Communications gecertificeerde draadloze oordopjes.

Tony is het grootste deel van zijn tijd op bezoek bij klanten. Hij komt alleen langs op kantoor om eventuele benodigdheden voor klanten op te halen of terug te brengen, of zo nu en dan voor een vergadering.
De oplossing voor Tony is de Jabra Evolve 65e, professionele voor Unified Communications gecertificeerde Bluetooth oordopjes.