POLY: PREMIUM AUDIO- EN VIDEOPRODUCTEN

Poly (voorheen Plantronics en Polycom) maakt premium audio- en videoproducten voor optimale vergaderingen – overal, op elk moment en elke keer opnieuw.

De headsets, video- en audiovergaderingsproducten, deskphones, analytics software en diensten hebben een prachtig ontwerp en zijn gemaakt om mensen met de beste helderheid te verbinden. De producten zijn professioneel, gebruiksvriendelijk en integreren naadloos met de beste diensten op het gebied van video- en audiovergaderingen. Met Poly ben je niet alleen aanwezig; je valt op!

Poly combineert legendarische audio-expertise met krachtige mogelijkheden voor video en het delen van bestanden om de meest optimale samenwerking te realiseren. Van mobiele werkplek tot het open kantoor – en elke ruimte daartussen – maken wij de verbindingen productiever.

POLY PARTNER

ACTIVE NOISE CANCELLATION

De oplossingen van Poly reageren op menselijk gedrag en worden steeds slimmer. Met de focus op Active Noise Cancellation in de producten zorgt Poly ervoor dat gesprekken en vergaderingen effectiever worden en de ervaring verbetert.

De tools voor cloudbeheer leveren inzichtelijke analyses. Poly zorgt voor integraties met ’s werelds meest vertrouwde platforms en services, om het gebruik en beheer gemakkelijk te houden.

POLY BIEDT:

• verschillende manieren om de communicatie en samenwerking te verbeteren en daarmee de productiviteit te verhogen
• one-stop-shopping voor al uw communicatieapparatuur met tools die helpen om te anticiperen op onderhoudsbehoeften, problemen op afstand op te lossen en de manier waarop gebruikers met hun systemen en werkomgeving omgaan te verduidelijken
• een betrouwbare partner die uw bedrijf begrijpt en aanvult en klanten meer geeft van wat ze willen

POLY PARTNER

ONZE PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN

Poly levert producten en diensten die elke gebruiker de meest optimale ervaring biedt, afgestemd op de werkplek, vorm van gebruik en frequentie van gebruik.

Poly biedt oplossingen voor specifieke markten en branches.
• Video Conferencing
• Telefoons
Headsets
• Services

Bekijk in onderstaande video hoe Poly Active Noise Cancellation toepast in zijn producten, de nieuwste headset: de Poly Voyager Focus 2.