Over Logitech

Logitech is een Zwitsers bedrijf dat zich richt op innovatie en kwaliteit, en producten en ervaringen ontwerpt die zich een plaats verwerven in het dagelijks leven van mensen. Logitech werd in 1981 opgericht te Lausanne in Zwitserland, en breidde zich al snel uit naar Silicon Valley. Het bedrijf verbond mensen met elkaar via innovatieve randapparatuur voor computers en vele primeurs in de industrie, waaronder de infrarode draadloze muis, de trackball met duimbediening, de lasermuis en meer.

Sindsdien hebben we zowel onze expertise in productontwerp als ons wereldwijde bereik vergroot. Voor elk van onze producten kijken we naar de manier waarop onze klanten verbinding maken en communiceren met de digitale wereld. Ontwerp staat centraal in alles wat we maken, in elk team en elke discipline, zodat we een echt unieke, zinvolle ervaring kunnen aanbieden.

Logo Logitech

Logitech verkoopt producten in vrijwel elk land ter wereld en is daardoor uitgegroeid tot een multimerkbedrijf dat producten ontwerpt die mensen samenbrengen door muziek, games, video en computerwerk. Merken van Logitech zijn onder andere ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones en Streamlabs.

Slider Logitech

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR ELKE RUIMTE

Op de moderne werkplek draait alles om samenwerking. Met de geavanceerde Video Collaboration oplossingen kunnen uw teams op de best mogelijke manier samenwerken, waar zij zich ter wereld ook bevinden. Maak uw vergaderingen efficiënt, productief en leuk met Logitech. Voor elke type vergaderruimte of persoonlijke werkplek biedt Logitech u de juist Video Collaboration oplossing, die verbazingwekkend gemakkelijk in gebruik en betaalbaar zijn.

WERKT MET WAT U AL GEBRUIKT

We werken samen met de meest populaire platforms voor videovergaderen: Microsoft Teams, Skype voor Bedrijven, Zoom, Google Meet, WebEx en andere, en ook met de grootste PC partners: Dell, HP, Lenovo. Onze geïntegreerde oplossingen helpen uw hardwerkende teams met elkaar in contact te blijven

SCHAAL OP… MET APPARAATBEHEER VAN LOGITECH SYNC

Logitech heeft niet alleen de juiste oplossingen om van elke vergaderruimte een video vergaderruimte te maken, maar helpt u ook deze te onderhouden en het aantal ruimtes gemakkelijk uit te breiden. Sync maakt het u gemakkelijk door de conference camera’s te ondersteunen in al uw ruimtes, terwijl sitebezoeken en probleemtickets worden geminimaliseerd. Dit alles gebeurt vanuit één browserinterface.

Bezoek de Webshop