Lesgeven op afstand: Het kan zijn dat het klaslokaal vol zit met studenten en de docent zit thuis om les te geven. Of de studenten volgen (thuis) de lessen online en de docent zit in het klaslokaal. In beide gevallen heb je de juiste producten nodig om ervoor te zorgen dat zowel de docent goed zichtbaar en verstaanbaar is voor de studenten, maar dat de studenten ook goed hoorbaar zijn voor de docent die bijvoorbeeld in het klaslokaal staat. Ben je op zoek naar een professionele oplossing om de lessen die worden gegeven in een klaslokaal te integreren in een video conferentie zoals Microsoft Teams? Dan bestaan hier diverse mooie oplossingen voor.

Demo op locatie?

Heb je interesse en wil je de producten eerst proberen? Dat kan!
Wij hebben een demo opstelling die je kan proberen. We komen er graag mee bij je langs. Neem hiervoor contact met ons op voor een afspraak.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Jabra PanaCast 180 4K camera

Jabra PanaCast 180° 4K camera

Naar product
Polycom Studio

Polycom
Studio

Naar product
Jabra Speak 750 MS Teams

Jabra Speak 750 MS Teams USB/BT & Link 370

Naar product
Ga naar de webshop

Betrouwbare oplossing

Terwijl bedrijven over de hele wereld op zoek zijn naar manieren om hun werkstijl aan te passen om hun werknemers veilig en productief te houden, is één ding zeker, vergaderingen zijn aan een verandering onderheving. Veilige vergaderingen in kleine vergaderruimten zijn nog steeds mogelijk. Met een perfecte camera kunt u nog steeds gebruik maken van een kleine vergaderruimte, terwijl u een veilige afstand houdt tussen deelnemers zonder iemand uit het beeld te halen. Maatschappelijke afstand is voor veel bedrijven een uitdaging geweest. BST Group kan u een betrouwbare oplossing bieden waarmee u uw team weer veilig kunt samenbrengen. Bekijk ook de pagina Jabra producten voor het onderwijs

Jabra Evolve2 65